Advertisement


Новости

unnamed (17) IMG-20140225-WA0019 1014031_811631878854162_888343989_n unnamed (19) chris

 
 
 

 
unnamed (17)

Скаутот на Келн се враќа во Македонија, ќе скенира во Дојран кај ,,Истатов”

Кога има плод и добра работа, а и добри играчки потенцијали, работата продолжува. После двата тренинг кампови, првиот на тере...
од admin
0

 
 
IMG-20140225-WA0019

Мартин Мирчевски на проба во ФК Келн

Како резултат од скаутските тренинзи кој ги организираше Спорт Арена а се одржаа во Негорски Бањи од 09-14 јануари, Мартин Мир...
од admin
0

 
 
1014031_811631878854162_888343989_n

Исклучително успешен втор скаутинг камп кој го организираше Спорт Арена

Исклучително успешениот втор скаутинг тренинг камп кој го организираше Спорт Арена во Македонија заврши, а импресиите на у...
од admin
0

 

 
unnamed (19)

Учесниците на скаутинг тренинг кампот одиграа и две контролни средби против Академија Пандев

Учесниците на скаутинг тренинг кампот кој се одржа во Негорски Бањи (09-14 Јануари) одиграа и две контролни средби против Акад...
од admin
0

 
 
chris

Сто надежи и домашни тренери презадоволни од скаутинг кампот

Вториот скаутинг тренинг камп кој го организираше Спорт Арена во Македонија заврши пред неколку дена, а импресиите на учесн...
од admin
0

 
 
sadlkj;s

Келн, Миравци и Вардар одбраа таленти во Негорски Бањи

Втор исклучително успешен скаутинг тренинг камп. После скопскиот на терените на Работнички во септември, се реализираше и ш...
од admin
0

 

 
gage

Стефановски ќе ги води младите категории во Металург

Драган Стефановски – Гаге ја засилува тренерската школа и тимот тренери што работи со младите категории во Металург. Стефа...
од admin
0

 
 
1527049_667804653257973_1875493284_n

Скаутот на Келн и Васовски во тандем на тренингот на Вардар

Скаутот на ФК Келн, Кристијан Купфер веднаш после кампот во Негорски Бањи беше гостин во Вардар. Германскиот тренер заедно с...
од admin
0

 
 
IMG-20131117-WA0177

Илија Тилев присуствуваше на четиридневен камп на ФК Келн

После четиридневните скаутски тренинзи на терените на Работнички во Скопје на кои присуствуваше скаутот на Келн, Кристијан...
од admin
0